Yang yoga is een overkoepelende benaming voor de actievere yogavormen zoals Iyenger yoga, Ashtanga yoga en Vinyasa yoga. Deze powervolle yogavormen werken op je spieren door aanspanning en het ontwikkelen van kracht en uithoudingsvermogen. Het is de mannelijke tegenhanger van de Yin yoga waar de vrouwelijke, zachte energie voorop staat.

Yang yoga geeft energie en warmte. Deze yoga pept je op als je futloos of passief bent, het geeft je fysieke kracht, wat ook bewerkstelligt dat je je mentaal sterker gaat voelen.

Power yoga ter versterking van het immuunsysteem

Boek een les bij Yang Yoga Docent Pien!

Al bijna 20 jaar geeft yoga mij een oase van rust in een hectisch bestaan met 3 kinderen en voorheen een eigen schoonheidssalon. De verdieping die yoga geeft; het jezelf tegenkomen, het accepteren van de situatie op het moment zowel fysiek als mentaal. Yoga verveelt nooit. In 2017 heb ik de 4-jarige docent-opleiding Saswitha voor yoga en wijsbegeerte afgerond. Ik geef nu sinds een aantal jaren met plezier de kennis van yoga filosofie door in mijn yoga lessen.

Boek een les bij Pien

Mail pien@yogainabcoude Bel Pien 06 41 10 25 37
Tags: abcoude / ademhaling / bewustzijn / boeken / cursus / docent / les / meditatie / ontspannen / pien / relax / yang / yangyoga / yin / yoga