Doel van deze yogales is je lichaam fysiek en mentaal in balans te brengen. We doen ontspannen yoga met aandacht voor de adem, je immuunsysteem, lymfesysteem en de meridianen.

Stress Release Yoga helpt je los te laten, om beter te leren omgaan met wat er is in je dagelijks leven. Uiteraard met speelsheid; want niets ontspant meer dan dat! 

Je zult meer rust gaan ervaren óók nadat je van de yogamat ben gestapt!

Boek een les bij een van onze Stress Release Yoga docenten!

Pien Vissers

Al bijna 20 jaar geeft yoga mij een oase van rust in een hectisch bestaan met 3 kinderen en voorheen een eigen schoonheidssalon. De verdieping die yoga geeft; het jezelf tegenkomen, het accepteren van de situatie op het moment zowel fysiek als mentaal. Yoga verveelt nooit. In 2017 heb ik de 4-jarige docent-opleiding Saswitha voor yoga en wijsbegeerte afgerond. Ik geef nu sinds een aantal jaren met plezier de kennis van yoga filosofie door in mijn yoga lessen.

Boek een les bij Pien

Rooster

maandag

Locatie: Gein-Zuid 33
20.00 – 21.15 uur

Ook met Pien

Hatha YogaYang Yoga en Chakra Yoga

Mail pien@yogainabcoude Bel Pien 06 41 10 25 37
Lisette van Offeren

Yoga is voor mij de helende reis gebleken na een burn-out, jaren geleden. Door yoga ben ik ‘uit mijn hoofd en meer in mijn lijf’ gekomen. Ik ervaar weer levensenergie en vreugde. Ik gun jou dat ook. Naast vitaliteitscoaching geef ik yoga lessen. We rekken en strekken de meridianen zodat energieblokkades worden opgeheven. Les met een vleugje humor; want niets ontspant meer dan dat! Ik ben opgeleid als docent Deugdenyoga, Yin Yoga & mindfulness, Restorative Yoga en YogaDanza.

Boek een les bij Lisette

Geen vaste dag

Maar een privéles aanvragen kan altijd!

Mail pien@yogainabcoude Bel Pien 06 41 10 25 37
Tags: abcoude / ademhaling / bewustzijn / boeken / cursus / docent / les / lisette / meditatie / ontspannen / pien / relax / stress release / yang / yin / yoga