Doel van deze yogales is je lichaam fysiek en mentaal in balans te brengen. We doen ontspannen yoga met aandacht voor de adem, je immuunsysteem, lymfesysteem en de meridianen.

Stress Release Yoga helpt je los te laten, om beter te leren omgaan met wat er is in je dagelijks leven. Uiteraard met speelsheid; want niets ontspant meer dan dat! 

Je zult meer rust gaan ervaren óók nadat je van de yogamat ben gestapt!

Boek een les bij onze Stress Release Yoga docent!

Al bijna 30 jaar geeft yoga mij een oase van rust in een hectisch bestaan met 3 kinderen en voorheen een eigen schoonheidssalon. De verdieping die yoga geeft; het jezelf tegenkomen, het accepteren van de situatie op het moment zowel fysiek als mentaal. Yoga verveelt nooit. In 2017 heb ik de 4-jarige docent-opleiding Saswitha voor yoga en wijsbegeerte afgerond. Ik geef nu sinds een aantal jaren met plezier de kennis van yoga filosofie door in mijn yoga lessen.

Boek een les bij Pien

Mail pien@yogainabcoude Bel Pien 06 41 10 25 37

Nieuw!

Wij geven een aantal wisselde thema- yogalessen op verschillende avonden. De eerste hiervan is:

Yoga-meditatie-ontspanning-avond

Woensdag

Gein-Noord 35

Donderdag

Sporthuis Abcoude

Zaterdag

Cultuurhuis Abcoude

Gein-Noord 35

Privé yogales

Yoga beoefenen op maat, waar jij behoefte aan hebt, Asana’s helemaal uitwerken of aandacht besteden aan een spiergroep, samen mediteren. Stuur gerust een bericht of bel Pien op:

06 411 025 37
Tags: abcoude / ademhaling / bewustzijn / boeken / cursus / docent / les / lisette / meditatie / ontspannen / pien / relax / stress release / yang / yin / yoga