Voor jonge kinderen kan het leven behoorlijk hectisch zijn. Met kinderyoga vinden kinderen een rustpunt in hun drukke bestaan. Iedere les bestaat uit een aantal yogahoudingen, maar er wordt ook getekend, gemasseerd, gezongen en gedanst.  Dit alles op een manier die aansluit bij de belevingswereld van jonge kinderen.

We sluiten vaak af met een korte meditatie, door middel van een verhaaltje of muziek. Kinderyoga is er voor kinderen vanaf 4 tot ongeveer 12 jaar.

Je bent altijd welkom voor een proefles! Het is wel goed om dan van tevoren even te bellen (06-38009446) of een berichtje te sturen via het contactformulier, zodat we weten van je komst.

Locatie: Het Sporthuis Abcoude

Boek een les bij Kinderyoga docent Isabel!

In 2007 begon ik een opleiding tot kindercounselor. Een aantal jaren later volgde ik de basiscursus kinderyoga bij Helen Purperhart. Ik voelde meteen dat dit de manier was mijn enthousiasme voor yoga te combineren. 

Met kinderyoga hoop ik kinderen een rustpunt te geven in hun bestaan. Een moment dat ze even naar zichzelf terug kunnen keren. Het helpt hen om in het dagelijks leven blij en ontspannen hun dingen te doen. 

Boek een les bij Isabel

Donderdag 15:00 – 16:00 uur in Het Sporthuis Abcoude

Ook met Isabel

Zwangerschapsyoga

Bel Isabel 06 38 00 94 46
Tags: abcoude / boeken / cursus / docent / energie / kids / kind / kinderen / kinderyoga / les / meditatie / nidra / ontspannen / pien / relax / yang / yin / yoga