Volwaardig geneeskundig systeem

Ayurveda is een oude Indiase gezondheidsleer met universele waarden. Deze gezondheidsleer wordt door de Wereld Gezondheidsorganisatie erkend als een volwaardig geneeskundig systeem.

De workshops aangeboden bij Yoga in Abcoude geven inzichten over de kennis van het leven, Ayus betekent leven, lang leven. Veda betekent kennis, als in een diep innerlijk weten. Wat is goed voor mij.

Ik ga in op de drie zogeheten Dosha’s, de drie energetische krachten waaruit je bent opgebouwd. Iedereen heeft een geboorte constitutie, je Prakriti, wanneer de dosha ‘s in die geboorte-verhouding aanwezig zijn ben je in je element en voel je je goed, echter als een van de dosha’s de overhand neemt raak je uit balans, wat ongemak veroorzaakt of er kan zelfs ziekte ontstaan. In de workshops leer je de dosha’s herkennen bij jezelf en leer je wat in verband daarmee een goede levenswijze is, wat het beste te eten en we doen yoga die daar het beste bij aansluit.

Wil je meer weten of deze workshop voor jou geschikt is kom dan naar algemene Yoga en Ayurveda workshop. Daarna kun je de juiste yoga en Ayurveda les kiezen die bij jou en jouw constitutie past. Een tipje van de sluier: Heb je het meest Vata (element lucht en ruimte) in je of beschik je over veel vuur (Pitta) of ben je van jezelf een stabiel mens (elementen aarde en water vooral aanwezig)? Hoe je ook in elkaar zit, deze kennis is waardevol en deel ik graag met jou in deze workshops, bel me gerust als je meer informatie wilt of als je hier een privéles in wenst.

Investering: € 28 per workshop

Bekijk de agenda / lesrooster en boek een les!

Maandagavond = Thema avond

Op de maandagavonden zijn er verschillende specials, lessen of workshops met een speciaal thema.

Van 20.00 tot 21.30

Woensdag

Gein-Noord 35

Donderdag

Sporthuis Abcoude

Zaterdag

Cultuurhuis Abcoude

Gein-Noord 35

Privé yogales

Yoga beoefenen op maat, waar jij behoefte aan hebt, Asana’s helemaal uitwerken of aandacht besteden aan een spiergroep, samen mediteren.

Dit kan buiten in de natuur, of binnen bij de kachel.
Prijs is €70,00 per uur
Of kom je met zijn tweeën dan betaal je samen €90,00

Stuur gerust een bericht of bel Pien op:

06 411 025 37
Tags: abcoude / ademhaling / antar / bewustzijn / boeken / cursus / docent / hatha / les / meditatie / ontspannen / petra / pien / relax / yang / yin / yoga