Veel yogadocenten zijn ooit zelf met yoga begonnen om hun ontspanning en innerlijke rust te vinden op de yogamat. Als je voelt dat iets zo goed voor je is, dan ga je daar in verder en wil je dat doorgeven aan de mensen om je heen. Het vergt discipline om vol te houden als dat lukt dan beleef je werkelijk de voordelen van yoga op de mat èn vooral als je van de mat afstapt.

 

Ontmoet onze Hatha Yoga Docenten

Pien Vissers

Al bijna 20 jaar geeft yoga mij een oase van rust in een hectisch bestaan met 3 kinderen en voorheen een eigen schoonheidssalon. De verdieping die yoga geeft; het jezelf tegenkomen, het accepteren van de situatie op het moment zowel fysiek als mentaal. Yoga verveelt nooit. In 2017 heb ik de 4-jarige yoga-docent-opleiding SASWITHA voor yoga en wijsbegeerte afgerond.

Rooster

maandag

09.00 – 10.15 uur
20.00 – 21.15 uur

woensdag

09.30 – 10.45 uur

Aggy Langedijk

Yoga toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen, is het leukste wat er is! Met veel plezier geef ik dan ook Saswitha (Hatha) yogalessen. De adem en adembeleving staan hierbij centraal. Ik benader de lessen serieus én met een zekere speelsheid. Verder vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Rooster

Antar

For the last 15 years Antar is a contemporary teacher of yoga and meditation, in Asia, Europe and also the Netherlands. Leading many groups and workshops, giving trainings and individual sessions. To share different spiritual practices such as yoga, tantra, vedanta and sufism.

Rooster

maandag

18.00 – 19.15 uur

woensdag

09.30 – 10.45 uur

donderdag

10.30 tot 12.00 uur