Stress Release Yoga

Doel van deze yogales is je lichaam fysiek en mentaal in balans te brengen. We doen ontspannen yoga met aandacht voor de adem, je imuunsysteem, lymfesysteem en de meridianen.

Stress Release Yoga helpt je los te laten, om beter te leren omgaan met wat er is in je dagelijks leven. Uiteraard met speelsheid; want niets ontspant meer dan dat! Je zult meer rust gaan ervaren òòk nadat je van de yogamat ben gestapt!

Docent: Lisette van Offeren

Sinds ik in mijn leven en in de yoga beoefening dagelijks een intentie en mijn innerlijke kwaliteiten inzet ervaar ik meer vreugde, energie en richting. Door yoga en meditatie kom je nog meer in verbinding met jezelf.

Intenties of zielskwaliteiten doen er nog een schepje bovenop. Naast ontspanning en diepgang breng ik ook humor en speelsheid in de yogales!

10 + 11 =