Self-remembrance Yoga and Mindfulness Retreat

Tijd voor jezelf nemen

De weg naar heelheid, innerlijke vrede en vrijheid begint met tijd voor jezelf nemen. “Wat is jouw pad, jouw (be)doel(ing) in het leven?” Om dichter bij jouw antwoord te komen organiseren wij 
‘Self Remembrance Yoga and Mindfulness Retreat’.
 Een weekend vol met yoga, meditatie en speciale massages, waarin je emoties los mag laten en je levensenergie wakker mag maken.
 En lekker vegetarisch eten natuurlijk!

Programma

We hebben een mooi programma waarin je een veilige ruimte geboden wordt om weer in contact te komen met jezelf. We starten elke ochtend met een meditatieve stilte-wandeling in de prachtige groene omgeving van Villa Oldenhoff.
 Na het gezonde en smaakvolle ontbijt neemt Swami Antar Khirad je mee voor een authentieke mindfulness Hatha yogales; Yoga zoals het bedoeld is. In de middag hebben we een aanbod van verschillende massages en kun je zelfs een schoonheidsbehandeling boeken.
 Ook is er ruimte voor individuele coaching, om dieper in jezelf te duiken. De eerste avond ga je relaxt je bedje in na een rustgevende Yoga Nidra. 
En de andere avond luisteren we naar mantra’s en eindigen we met een meditatie. Je hoeft verder nergens over na te denken, wij zorgen voor jou.

 Wat heb je nodig voor dit weekend?

  • Voor dit luxe weekend retreat heb je geen ervaring met yoga nodig, een open mind is genoeg.

Investering

  • Voor dit heerlijke weekend voor jezelf betaal je €450,00

Locatie en Parkeren

  • Villa Oldenhoff: Voetangelweg 9, Abcoude. Parkeren kan op het terrein.

Datum

De datum ligt nog niet vast, deze volgt z.s.m.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen of berichten naar een van ons. Wij kijken er naar uit jou te mogen ontvangen en hier samen een mooie tijd van te maken.

Aanmelden

Persoonlijke behandelingen zitten niet in de prijs inbegrepen.
 Omdat er beperkt plek is raden we aan direct te boeken bij het aanmelden.

Bel 06 24 76 33 01 Mail Petra