Flow Yoga

Flow Yoga is een actieve vorm van yoga waarbij de asana’s vloeiend overlopen zodat je heerlijk kunt opgaan in de beweging en je mind tot rust komt.

Alles natuurlijk op het ritme van jouw adem! Natuurlijk eindigen wij de les zoals je bij ons gewend bent met een lange ontspanning en/of meditatie.

Docent: Lisette van Offeren

Sinds ik in mijn leven en in de yoga beoefening dagelijks   een intentie en mijn innerlijke kwaliteiten inzet ervaar ik meer focus en richting. Door yoga en meditatie kom je nog meer in verbinding met jezelf.

Intenties of zielskwaliteiten doen er nog een schepje bovenop. Naast concentratie, diepgang en stilte breng ik ook humor en speelsheid in de yogales.

Docent: Aggy Langedijk

Mijn Saswitha yogalessen zijn zacht en to-the-point. Doel is je te begeleiden naar je eigen yoga-ervaring, passend bij jou en bij jouw lichaam. Yoga toegankelijk maken voor een breed publiek, dat is mijn missie, sinds ik zelf aan yoga doe. Zoveel mogelijk mensen profijt te laten hebben van de positieve effecten. Daar zit niets zweverigs bij!

Docent: Pien Tofani

Vanuit een passie voor yoga besloot ik de vierjarige yoga docenten opleiding Saswitha te volgen en geef nu sinds een aantal jaren met plezier de kennis van yoga filosofie door in de hatha yoga lessen.

11 + 10 =