Astanga Yoga

De Astanga Vinyasa Yoga system is de meest fysiek intensieve soort Yoga die bestaat uit een vaste serie houdingen (asana’s). Door een geleidelijk tempo, focus op de adem en continue begeleiding ontstaat er een flow die de houdingen met de adem verbindt.

De les start altijd met de traditionele openingsmantra, gevolgd door een aantal zonnegroeten, staande houdingen, zittende houdingen, achterover buigingen (backbends) en een afsluitende serie. De houdingen zijn altijd hetzelfde waardoor het gemakkelijker wordt de aandacht naar binnen te keren en jouw practice een bewegende meditatie wordt. Tijdens deze les zul je het eerste deel van de Primary Series leren.

Docent: Tessa Schiebroek

Door Yoga leer ik zien. Leer ik het leven, en mijzelf daar in. In moeilijke tijden helpt Yoga mij contact met mijzelf te maken, en keuzes te maken die zorgen dat ik dicht bij mijzelf blijf. Op andere momenten brengt Yoga mij lichtheid en liefde en voel ik me verbonden met alles om mij heen. In deze bewogen tijd geeft Yoga rust, kracht en ruimte. Iets wat ik iedereen gun en daarom mijn ervaring met liefde deel. Wees welkom in een van mijn lessen om te verbinden en van elkaar te leren. Namasté!

10 + 8 =