Ademwerk – De kracht van je eigen adem

De adem slaat de brug tussen alle lagen waaruit we bestaan: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Door een bewust verbonden ademhaling in te zetten wordt je direct terug in je lijf gebracht, en in verbinding met je diepste kern. Regelmatig bewust verbonden ademen geeft meer ontspanning, innerlijke rust, focus, zelfvertrouwen, vreugde, liefde, kracht en helderheid in je dagelijkse leven.
De adem laat zien hoe jij in het leven staat. Het spiegelt je gedrag, je wijze van expressie en wat er in het onderbewuste leeft.
In een ademsessie wordt je uitgenodigd om jouw natuurlijke levensstroom – en volledig open ademhaling – weer toe te staan. Het hogere energieveld wat dankzij de bewust verbonden ademhaling wordt geactiveerd, nodigt vastgezette emoties, overtuigingen en patronen uit te accepteren, integreren en transformeren. Zo verander je jouw relatie met jouw levensenergie en maak je de weg vrij om meer verbinding te ervaren met wie jij werkelijk bent en wat jij werkelijk wilt.

In de ademles kom je samen in een kleine groep om onder begeleiding te ademen. Deze groepsessie bestaat uit een toelichting over het ademwerk van Transformational Breath®,  een korte meditatie, een volledige ademsessie, en een afsluiting met elkaar. Het is geschikt voor iedereen die voelt dat hij of zij meer uit het leven wilt halen. Zowel beginners, gevorderden, als jong en oud kunnen meedoen.
Er is plek voor max 4 deelnemers per sessie. Daarmee blijft de kwaliteit en voldoende persoonlijke aandacht tijdens de krachtige en effectieve sessies gegarandeerd. Aanmelding op voorhand is daarom nodig. 

Docent: Deepa de Brey

Sinds 2004 heb ik veel ervaring en training ontwikkeld in Primal Rebirth werk, lichaamswerk, innerlijk kind werk, sjamanisme, yoga en ademwerk.

Daarin heeft het ademwerk mij altijd het meest aangetrokken. Ik hou van de adem. Het inzicht, de helderheid, de innerlijke wijsheid, dat via de adem ontstaat, toont zich als vanzelf. Het enige wat ik kan doen, is luisteren, aandachtig bewegen en te ontspannen in wat is. Ik ervaar dat ik mij met steeds meer gratie en schoonheid door het leven beweeg. Het is mijn passie om deze schoonheid in mijzelf en in de wereld om mij heen wakker te maken, en daarmee bij te dragen aan een mooiere en duurzame wereld.

9 + 6 =